Матері шістьох дітей з Волині присвоїли почесне звання
Волинь

Матері шістьох дітей з Волині присвоїли почесне звання

12 березня 2020, 10:29
0
0
Сподобалось?
0

Указом Президента України відзначили почесним званням Матері-Героїні мешканку Волинської області, котра народила і виховує шістьох дітей.

Про це йшлося 12 березня під час пленарного засідання 29-ї сесії Волинської обласної ради, - передає ІА Волинські новини.

Як повідомив керуючий справами апарату облради Дмитро Дубняк, указом президента за материнську самовідданість та належне виховання звання Матері-Героїні присвоєно Інні Князевій, яка народила і виховує шістьох дітей.

Квіти і відзнаку жінці вручили голова Волинської обласної ради Ірина Вахович та голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко.

Чоловік Інни Князевої, Олександр – відомий луцький бізнесмен, пише Перший. Чоловік зазначив, що це для їх сім’ї важлива нагорода:

«Такий сюрприз був надзвичайно приємним. Дякуємо усім за приділену увагу та позитивні емоції. Ця нагорода була важливою для нас.»

Також, підприємець поділився історію знайомства з дружиною.

«Ми познайомилися близько 20 років тому. Інна дуже сподобалась, хотів справити враження. Грошей тоді в мене не було. Зате, як і сьогодні, були друзі. Зателефонували, що спіймали величезного осетра. Я попросив його заморозити, скочив у машину, 1000 км туди і 1000 км назад за 2 дні. Привіз і приготував для Інни та всіх її родичів стейки. Всі були вражені. Ключ до серця справжньої жінки — не гаманець чи діаманти, а яскраві вчинки. Думаю, кожен чоловік хоче почути від жінки — ну ти й оригінал!», – розповів Олександр.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися