7 волинських «воїнів» стали членами збірної України з ММА
Волинь

7 волинських «воїнів» стали членами збірної України з ММА

23 грудня 2020, 17:40
0
1
Сподобалось?
1

У 2020 році вихованцям волинського спортивного клубу «Воїн» вдалося здобути 120 «золотих», 85 «срібних», 104 «бронзових» медалей на різних чемпіонатах та турнірах обласного та всеукраїнського рівнів.

Як повідомляє пресслужба спортклубу у Фейсбуці, семеро «воїнів»: Місюк Андрій, Велієв Солтан, Ковальський Вадим, Лабудяк Богдан, Пасич Іван, Пасич Юрій та Чайковський Максим увійшли до Національної збірної України з ММА.

Окрім того, на підсумкових зборах Федерації змішаних єдиноборств ММА у Києві волинський підрозділ став найкращим в Україні за показниками та вагомим внеском у розвиток ММА.

2020-ий був особливим ще й тому, що спортивна родина «Воїна» стала більшою. З ініціативи ГО «Молодіжний альянс» та за сприяння Федерації ММА у Волинській області та особисто її президента Михайла Смолки у Ківерцях запрацював зал, де дітей та дорослих тренує майстер спорту з ММА, перший волинський чемпіон з ММА Олексій Бондаренко.

Загалом протягом року «воїни» взяли участь у майже двох десятках різних змагань. Так, на Чемпіонаті Волині з ММА 16 «воїнів» здобули титул чемпіонів області, серед них – двоє дівчат.

На Чемпіонаті України з бойового самбо серед юніорів волинські спортсмени 2004-2005 років народження посіли І командне місце.

«Воїн» Вадим Ковальський підкорив Міжнародний турнір Empire Gold Fight (м. Маріуполь), зайнявши І місце. А Іван Пасич став володарем гран-прі на Фестивалі бойових мистецтв Madabattle (м. Харків).

Також на Кубку Заходу зі змішаних єдиноборств ММА «воїни» додали до скарбнички своїх перемог 9 золотих медалей.

Звісно, жодні змагання не принесуть результатів без належних тренувань. Це добре розуміють і керівництво клуб «Воїн», і його тренери. Саме тому «воїни» напередодні важливих поєдинків їздили на тренувальні збори.

А ще 2020-ий був щедрим для «воїнів» у їхній спортивній майстерності. Олексій Бондаренко став майстром спорту України з бойового самбо. Максим Бухалюк – майстром спорту України міжнародного класу з бойового самбо. Артур Лихач – майстром спорту України з козацького двобою. Солтан Велієв - майстром спорту з панкратіону.

Стас Святченко, Іван Пасич отримали звання кандидатів у майстри спорту зі змішаних єдиноборств ММА.

КМСами з бойового самбо стали «воїни» Сидорук Василь, Гуславський Андрій, Лабудяк Богдан, МихальчукДенис, Волошенюк Віталій, Пасич Юрій та Ковальський Вадим.

Олексій Бондаренко та Іван Мельничук стали кваліфікованими суддями Федерації змішаних єдиноборств України, а Солтан Велієв - тренером І категорії з грепплінгу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися