На Волині повернули батькам 7-річного хлопчика, який заблукав в очереті
Волинь

На Волині повернули батькам 7-річного хлопчика, який заблукав в очереті

18 травня 2021, 18:49
0
0
Сподобалось?
0

7-річного Матвія, який 7 квітня заблукав і опинився за 10 кілометрів від дому, та його 12-річного брата Андрія соціальні служби повернули у родину з якої вилучили після інциденту.

Про це інформує Нацполіція Волині.

Нагадаємо, на Горохівщині 7-річна дитина пішла з дому і близько 15 годин блукала лісомХлопчика розшукали у болоті правоохоронці, - інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Тепер хлопців знову виховує матір та її батьки. "Мати стала на шлях виправлення, тому днями комісія вирішила повернути дітей додому, адже тут вони біля рідних і можуть відвідувати школу", – повідомляють правоохоронці, які 18 травня навідалися у родину.

Ситуацію в родині взяла на контроль місцева громада та представники відповідних служб, які на момент візиту правоохоронців, встановлювали в будинку нові меблі та посуд.

Наразі односельці допомагають членам сім'ї із пошуком роботи. Ніхто з трьох дорослих у родині немає офіційної роботи. Правоохоронці провели бесіду і з матір’ю, бабою, дідом братів. Представники соцслужб з Горохова запевнили, що тримають цю сім’ю на контролі і стежитимуть, чи не зловживають дорослі алкоголем та чи відвідують хлопці школу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися