На Волині обрали очільника асоціації мисливців
Волинь

На Волині обрали очільника асоціації мисливців

20 жовтня 2021, 09:46
0
0
Сподобалось?
0

Відбулися перевибори голови Волинської обласної організації Всеукраїнської асоціації мисливців та користувачів мисливських угідь.

Це відбулося під час розширеної наради з користувачами мисливських угідь області, яку провів начальник управління Волинського обласного лісового та мисливського господарства, – повідомляє пресслужба Шацького лісового фахового коледжу імені Валентина Сулька.

Після наради відбулися перевибори голови Волинської обласної організації Всеукраїнської асоціації мисливців та користувачів мисливських угідь. До цього часу асоціацію на Волині очолював екс-начальник Волинського ОУЛМГ Богдан Колісник. Нині учасники розширеної наради обрали Ігоря Жмурка, який також є головою правління громадської організації «Волинський клуб собаківництва».

У своєму виступі Ігор Жмурко поділився тим, що планує відкрити такий факультет у навчальному закладі, який очолює. Також директор окреслив шляхи вирішення і напрямки, що сприятимуть розвитку мисливства на Волині, нарощення потенціалу мисливського собаківництва.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися