Жінка без свідомості в реанімації: повідомили про стан постраждалих у ДТП в Луцьку
Волинь

Жінка без свідомості в реанімації: повідомили про стан постраждалих у ДТП в Луцьку

12 грудня 2021, 18:40
0
-2
Сподобалось?
-2

У Луцьку 16-річний гнався від поліції і збив чотирьох людей. Автомобілі екстреної медичної допомоги доправили двох травмованих в аварії до міської клінічної лікарні, ще одну жінку у важкому стані до обласної клінічної лікарні.

Про це розповів Суспільному у телефонному коментарі завідувач центральної оперативної диспетчерської швидкої Станіслав Лінік.

39-річну жінку з політравмами, переломами кісток черепа та гомілок доправили до обласної клінічної лікарні, - підтвердив Суспільному у телефонному коментарі головний лікар закладу Олександр Дудар. З його слів жінка без свідомості перебуває у реанімації.

Зі слів заступника директора Луцької міської клінічної лікарні Андрія Смольянінова до закладу за медичною допомогою після аварії на проспекті Соборності звернулося троє людей. Після огляду усіх відпустили додому на амбулаторне лікування.

В аварії також травмувалася дитина. Хлопчика наразі оглядають у травмпункті обласної дитячої лікарні. "Вирішується питання у яке відділення госпіталізовувати дитину", - розповіла Суспільному медична директорка з інформаційно-аналітичної роботи закладу Тетяна Жураківська.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися