На Волині 26-річна дівчина працює нянею для тварин і утримує притулок
Волинь

На Волині 26-річна дівчина працює нянею для тварин і утримує притулок

27 грудня 2021, 16:35
0
1
Сподобалось?
1

26-річна мешканка міста Ківерці Луцького району Анна доглядає за котами, собаками, рибками, гризунами в той час, коли їх власники відпочивають, у відрядженні або у їх інші важливі справи, коли немає можливості самостійно приглянути за своїми тваринками.

Аня утримує свій домашній міні притулок, де нині проживає 8 собак і 20 котиків – всі тваринки в минулому безпритульні, більшість з них врятовані з того світу. За останні 5 років дівчині вдалося прилаштувати близько сотні чотирилапих, пише "Район.ін.юа"

«Маю досвід по догляду як за спокійними тваринками, так і за тими у яких є «характер». Є досвід по догляду за особливими тваринами, за тими, хто потребує після операційного догляду», – зазначає Аня.

Дівчина отримала досвід по догляду за тваринами в притулку за кордоном (Латвія). На сторінці у соцмережі «Будинок для домашніх улюбленців» у дописах дівчина ділиться із читачами інформацією по догляду за тваринами, розповідає про життя чотирилапих та, як проходять дні тих улюбленців, які залишаються у пансіонаті.

Про кожного свого підопічного дівчина розповідає з теплотою та любов'ю.

«Знайомтесь – Васька та Буся. Ці пухнастики залишилися у нас на довгострокову перетримку, на 6 місяців, поки їх власниця за кордоном. Котики вже в поважному віці, 10 та 12 років, тому на адаптацію у новому помешканні у них пішло майже тиждень. Пухнастики прожили своє життя у квартирі, тому ми навіть не пропонуємо їм прогулянку на подвір’ї Вдень сплять та їдять, а з вечора починають перевертати кімнату догори дригом. Якщо говорити про якісь обмеження та заборони, то у нас їх нема. Намагаємось зробити перебування чотирьохлапих у нас «як в рідному домі», – ділиться любителька тварин.

Також, додає, якщо вам потрібно залишити тваринку на перетримку, то мініпритулок у Ківерцях з радістю пригляне за вашим домашнім улюбленцем. Послуги некомерційні, усі кошти ідуть на утримання колишніх безпритульних тварин, які проживають на території пансіонату, тварини вакциновані.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися