Закарпаття

Женився до армії, щоб ніхто дівчину не забрав

26 червня 2017, 13:27
0
1
Сподобалось?
1

Проїжджаючи селом Горінчове Хустського району, не могли не помітити на дорозі пару пенсіонерів. Звернули на них увагу тому, що чоловік, піднявши капот, копирсався у машині, а жінка, поспішаючи до нього, тримала у руках шампури, очевидно, зібралися на шашлики. Не часто таку картинку зі щасливими пенсіонерами побачиш на селі. Пригальмували коло них. Здивовано поглядають на нас: мовляв, так, справді, збираються на природу, що тут дивного? І розповідають про себе. Марія та Василь Драгушиничі, обом по 76 років, живуть разом уже 57 літ.

– Певно, молодими одружилися? – цікавлюся.

– Ще перед армією, – сміється чоловік, ніжно поглядаючи на дружину. – Дуже мені сі сподобала, то женив, щоби ніхто не забрав. Вона сама файна. Чи дасте їй тілько літ?

На його слова дружина ніяково посміхається і зізнається, що все життя за своїм Василем як у Бога за пазухою. Хазяйновитий господар, добрий чоловік, дбайливий батько. Що ще треба для жінки? Виростили четверо дітей, дочекалися шестеро онуків і чотирьох правнуків. Увесь вік тяжко трудились у колгоспі, мали своє чимале господарство. А тепер на пенсії, є вільна хвилина. Ото їдуть до лісу на день народження онучка, будуть смажити шашлики.

На моє прохання, сміючись, позують для фото у газету. Тішиться душа, що є такі щасливі подружжя, які дбають, поважають і люблять один одного на старості. Дай Боже їм ще міцного здоров’я та довгих щасливих літ у парі!

Олена ПАВЛЮК, Закарпатська область


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися