Світ

Півтисячі псковських десантників висадитися на кордоні з ЄС

10 вересня 2015, 13:25
0
0
Сподобалось?
0

З 10 до 16 вересня понад півтисячі російських та білоруських десантників висадяться на кордоні з ЄС – у Псковській та Лєнінградській областях Росії, що розташовані на кордонах з Естонією та Латвією, які є членами ЄС, проходитимуть російсько-білоруські навчання «Щит Союзу-2015».

«У маневрах буде задіяно зведену батальйонну тактичну групу загальною чисельністю понад 500 осіб і 100 одиниць військової техніки, у тому числі понад 50 одиниць – це модернізовані зразки озброєнь», – повідомила представник ПДВ РФ майор Іріна Круглова.

За її словами, в четвер група піднята по тривозі і приведена у вищий ступінь бойової готовності. Протягом доби десантників перекинуть залізничним транспортом за маршрутом від станції «Полковая» до станції «Владімірскій лагєрь», де після розвантаження ешелону на військовій техніці здійснять марш на центральний полігон ПДВ Стругі Красниє.

«Під час навчань десантники у взаємодії з одним з підрозділів Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних сил Білорусі як оперативного десанту на практиці відпрацюють такі питання як планування спільної операції, десантування, захоплення об'єкта і утримання вигідного рубежу, здійснять рейд бронегрупою по тилах умовного противника, проведуть етап бойової стрільби з усіх видів штатного озброєння як вдень, так і вночі», – повідомила Круглова.

Джерело: Інтерфакс-Україна


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися