Борису Джонсону передали ляльку-гусака з Вінниці
Світ

Борису Джонсону передали ляльку-гусака з Вінниці

26 травня, 10:45
0
0
Сподобалось?
0

Колишній Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон отримав у подарунок свого лялькового «двійника» - бойового гусака, виготовленого вінницькою майстринею Наталією Дремлюгою.

Про це Наталя Дремлюга розповіла кореспондентові Укрінформу.

«Мій бойовий гусак в образі Бориса Джонсона добирався до свого «прототипа» майже два роки. Ми передали його до Лондона за сприяння вінницької журналістки, а виявилося, що політика можна було частіше у Києві зустріти. Українська журналістка і модель Вікторія Кіосе нарешті змогла зустрітися із ним і подарувати ляльку», - повідомила Дремлюга.

За її словами, Вікторія розповіла Джонсону передісторію появи такої авторської ляльки із серії «бойових гусаків», створених у відповідь на російські вигадки про «секретні біолабраторії» в Україні, де розробляють біологічну зброю.

Майстриня виготовила одного з гусаків в образі Бориса Джонсона, на той час глави британського уряду, який багато допомагав Україні на початку повномасштабного вторгнення РФ.

Лялька набула неабиякої популярності. ЇЇ назвали гусаком Джонсонюком. Один із екземплярів цієї іграшки «Укрінформ» продав з аукціону за 10 тисяч грн задля збору коштів на тепловізор для нашої колеги Юлії Овсяннікової, яка служила в ЗСУ.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися