Одного з найбагатших бізнесменів Польщі знайшли мертвим за загадкових обставин
Світ

Одного з найбагатших бізнесменів Польщі знайшли мертвим за загадкових обставин

7 червня, 14:45
0
0
Сподобалось?
0

У Польщі знайшли мертвим одного з найбагатших бізнесменів, співзасновника компанії з виробництва офісних меблів Nowy Styl, почесного консула України в Ряшеві Єжи Кшановського [Jerzy Krzanowski].

54-річний Єжи Кшановський вийшов з дому у селі Кросьценко Вижнє Коросненського повіту Підкарпатського воєводства. Як повідомляє радіо RMF, чоловік вийшов з дому на прогулянку в шортах та футболці і не повернуся, родичі звернулися в поліцію.

Пошукова операція, до якої були задіяні співробітники поліції, пожежники та рятувальники з залученням собак та дрона з тепловізором, почалася близько обіду чертверга. Уночі на п’ятницю рятувальники виявили тіло чоловіка у полі неподалік від його дому в Кросценку Вижньому на Підкарпатті. Причини та обставини трагедії невідомі. Прокурор ухвалив рішення направити тіло на розтин.

54-річний Єжи Кшановський разом із братом Адамом у 1992 році заснували компанію Nowy Styl, яка є одним з найбільших виробників офісних меблів в Європі. Адам Кшановський зараз є президентом компанії. Брати Кшановські багато років входили до списку 100 найбагатших поляків журналу Forbes. У 2021 році вони займали 57 місце. Тоді їхня компанія виробляла близько 8 мільйонів стільців на рік.

У 2023 році доходи компанії від продажів склали 310 млн євро (1,3 млрд злотих). Nowy Styl постачає свою продукцію в понад 70 країн.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися