КЕЛП - природне джерело йоду*
Актуально

КЕЛП - природне джерело йоду*

11 травня 2020, 15:57
0
2
Сподобалось?
2

При дефіциті йоду в організмі відзначається постійна сонливість, фізична стомлюваність, зниження працездатності і розумової активності, збільшення маси тіла, порушення зору і слуху, часті простудні захворювання, порушення менструального циклу і т.п. І що не менш важливо, може виникнути ризик розвитку захворювань щитовидної залози, зокрема зоба (збільшення розмірів щитовидної залози). Але мало хто ще пов'язує такі симптоми, як ламкість і рясне випадання волосся, свербіж шкіри, сухість та лущення з аліментарною нестачею йоду в організмі.

При виявленні нестачі йоду в організмі необхідно заповнити його дефіцит. Основними природними джерелами йоду для людини є морська риба, морепродукти, морські водорості. У водоростях містяться практично всі необхідні організму макро- і мікроелементи в найбільш доступній і легкозасвоюваній формі.
Морські водорості в медицині зайняли особливе місце завдяки своїм цілющим властивостям: здатності покращувати мозкову діяльність, додавати життєву енергію, уповільнювати процеси старіння, підвищувати імунітет, виводити з організму радіонукліди і солі важких металів, стимулювати обмін речовин. Водорості включають у дієтичне харчування для боротьби проти ожиріння, а так само для профілактики діабету.

Загальна назва всіх різновидів морських великих бурих водоростей - келп.
Компанія Healthyway Production, Inc (США) розробила особливий препарат для поповнення дефіциту йоду - КЕЛП , створений на основі морських бурих водоростей.
В 1 таблетці міститься добова норма органічного йоду - 150 мкг.
Органічний йод легко засвоюється в необхідних організму кількостях, не викликає побічних ефектів, нетоксичний. Надлишок йоду при застосуванні натуральних йодомісних засобів не спостерігається, а незасвоєний організмом йод виводиться в незмінному вигляді.

Прийом КЕЛП по 1 таблетці на добу протягом шести місяців сприяє профілактиці йододефіцитних станів, поліпшенню розумового та фізичного розвитку, виведенню з організму токсичних речовин, нормалізації основного обміну речовин, відновленню структури шкіри, волосся, зубів і нігтів.
КЕЛП рекомендований дітям з 12-ти років, дорослим, а також в період вагітності і лактації за призначенням лікаря.

Запитуйте в аптеках Вашого міста або по тел:
(044) 592-15-29, (067) 710-08-37, (099) 203-56-53
Форма випуску: 30, 90 таблеток.


Офіційний представник компанії Healthyway Production, Inc (США) - ПП «Хелсівей», г. Киев, (044) 592-15-29, www.healthyway.com.ua

 Протокол випробувань НАМН України ДУ «Інститут громадського здоров'я ім.О.М.Марзєєва» № 8/2405 від 16.07.2018 р. Дієтична добавка. Перед застосуванням  ознайомтеся з інструкцією та проконсультуйтеся з лікарем.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися