Світлій пам’яті Наталії Фещук
Актуально

Світлій пам’яті Наталії Фещук

14 березня 2021, 16:10
0
-3
Сподобалось?
-3

Відійшла у вічність власний кореспондент «Вісника+К», талановита журналістка, прекрасна, чудова людина Наталія Фещук, у дівоцтві – Легка. Немивовним болем відізвалася ця страшна звістка у наших серцях. Наталії Петрівні йшов усього 63-ій рік. Повна творчих сил, рідко випадав номер газети, де б не було надруковано її матеріали. Кілька місяців вона лежала важко хвора, боролася за життя, а публікації, які підготувала раніше, усе йдуть і йдуть до читачів. На превеликий жаль, це джерело нині обірвалося.

Наша Наталя народилася і виросла на Старовижівщині. Довгий час працювала у місцевій районній газеті, була її редактором. Писала вірші, видала поетичну збірку. Останні років сім стала активно співпрацювати з нашою газетою. Вона воістину переживала другу творчу молодість. Постійно їздила у відрядження, зустрічалася з людьми, знаходила унікальні долі, цікавих, неповторних героїв, захоплено розповідала про них.

А ще Наталія Петрівна була глибоко віруючою людиною. Часто їздила у Милецький монастир, відвідувала Божі служби. Також готувала публікації на релігійні теми.

Вона народила і виростила двох чудових синів Петра та Романа. Дуже пишалася ними, невістками, онуками. Казала, що це найкращі її твори. Родина дуже переймалася здоров’ям матері, все робили, щоб її врятувати. Невістка Наталія сказала:

- Я до останнього вірила, що мама таки виживе. На жаль, не судилося.

У невимовному горі рідні, близькі, наша вісниківська сім’я. Ми співчуваємо усім, бо й самі дуже сумуємо.

Царство небесне тобі, дорога колего, і вічний спокій.

Вісниківці


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися