Викинемо Росію з ООН разом: підпишіть петицію
Актуально

Викинемо Росію з ООН разом: підпишіть петицію

16 грудня 2022, 13:56
0
1
Сподобалось?
1

Ініціативна група #unrussiaUN створили петицію, в якій від ООН вимагають надати документи, на підставі яких Росія займає місце в Раді безпеки ООН та ООН взагалі. У разі відсутності таких документів вимагають припинити фіктивне членство Російської Федерації в ООН.
Відповідно до статті 23 Статуту ООН, Росія не є постійним членом Ради Безпеки ООН! У нинішньому Статуті ООН сказано, що Радянський Союз ще існує, а Росія взагалі не згадується. Отже вона ніколи не вступала туди офіційно.

Отож, двері ООН для Російської Федерації мають бути зачинені. А для вступу до ООН Російська Федерація, відповідно до 4 статті Статуту організації, повинна зупинити агресивну війну в Україні та повернутись до міжнародно визнаних кордонів. Тільки миролюбиві держави можуть стати членами ООН.

Такий курс дій позбавить Росію права вето в ООН, яке блокує багато мирних рішень, і відновить мир і порядок у міжнародному співтовариств.

Нам випав історичний шанс покласти край найбільшому обману в історії міжнародної політики – незаконному перебуванню Російської Федерації у складі ООН. Кожен українець має можиливість долучитися до цієї потрібно справи. Не полінуйтеся, приділіть питанню кілька хвилин, і ми зможемо разом викинути агресора із Організації Обʼєднаних Націй.

Загалом необхідно зібрати 300 тисяч голосів. Наразі зібрано 212 тисяч. Підтримати ініціативу можна тут.

Відеоновини ініціативи.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися