Фото Дмитра Фортунатова
Кримінал

У Києві кавказець кинув гранату у міліціонерів і громадських інспекторів — п’ятеро людей отримали поранення

18 січня 2015, 07:49
1
1
Сподобалось?
1

Інцидент трапився близько першої години ночі на вулиці Празькій. Правоохоронці отримали повідомлення, що тут у будинку №25 в одній з квартир кавказці утримують дівчину і намагаються її зґвалтувати. До місця ймовірного злочину виїхали міліціонери та члени громадського формування «Лівий Берег». Люди, які засіли у помешканні, ніяк не реагували на вимогу правоохоронців відчинити двері. Двері довелося вибити. Та у коридорі міліціонерів і громадських інспекторів зустрів чоловік кавказької зовнішності з пістолетом. Він жбурнув у людей гранату. Вона викотилась у під'їзд і вибухнула під ногами співробітників міліції і членів ГФ «Лівий Берег». Про це у «Фейсбук» розповів столичний фотокореспондент та активіст Дмитро Фортунатов.

За його словами, внаслідок вибуху у тяжкому стані перебувають два члени громадського формування та три співробітника міліції. Озброєні злочинці втекли і зараз знаходяться у розшуку.

«Прикмети: сивий чоловік з бородою, кавказької зовнішності, можливо поранений у ногу ,вік 45-50. Інші два злочинця від 30 до 35 років (Балян Арам 04.12.70 року народження, Слипич Анатолий Степанович 03.01.68 року народження). Авто на якому можуть пересуватись злочинці пісочного чи помаранчового кольору ВАЗ 2106, державний номер ВВ 3342 ВВ. Прохання до всіх ,надавати будь яку інформацію яка стане відома на 102 та на гарячу лінію ГФ Лівого Берега: Тел. (044) 3371781, (093) 1933305», - додав Фортунатов.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • ВВ
    ВВ

    Поймать барканов и посадить на кол на майдане. пускай подыхают на глазах у Киева.

    18 січня 2015, 10:14
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися