На Закарпатті поліцейська побила у відділку 18-річну дівчину
Кримінал

На Закарпатті поліцейська побила у відділку 18-річну дівчину

17 червня 2020, 16:11
0
0
Сподобалось?
0

У Закарпатській області відкрили кримінальне провадження за фактом перевищення поліцією службових повноважень у справі побиття 18-річної дівчини поліцейською у Міжгірському районі.

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції України в Закарпатській області.

Як зазначили у поліції, кримінальне провадження відкрили за ч. 2 статті 365 ККУ «Перевищення влади, або службових повноважень». У відділі комунікації обласної поліції уточнили, що йдеться про те, що вчора, 15 червня, до Міжгірського відділення поліції звернулася дівчина (2002 року народження) із заявою про те, що 14 червня близько 3-ї години ночі в адмінбудівлі Міжгірського відділу працівниця поліції нібито завдала їй тілесних ушкоджень.

«Заявниці надали направлення на судмедекспертизу для встановлення, в разі наявності, ступеня важкості тілесних ушкоджень. Дані матеріали кримінального провадження будуть скеровані до Державного бюро розслідувань», – уточнили у відділі комунікації.

У відомстві також уточнили, що за фактом також розпочали службову перевірку. Як повідомлялося, вчора 18-річна дівчина виклала в соцмережі відео, на якому вона розповідає подробиці інциденту.

За її словами, вона з подругами відпочивала в смт Міжгір'я на алеї, де до них почали чіплятися кілька молодих людей. Дівчата викликали поліцію, в результаті чого заявницю разом із хлопцями доправили до відділку поліції для з’ясування обставин. Саме там, за словами дівчини, жінка-поліцейська знущалася над нею та завдала тілесних ушкоджень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися