Поєднання стилів в офісі – 2 найактуальніших готових рішення
Політика

Поєднання стилів в офісі – 2 найактуальніших готових рішення

19 грудня 2022, 16:10
0
0
Сподобалось?
0

Плануєте оформити робочий простір, але не знаєте, який дизайн або стильове рішення вибрати? Не ламайте собі голову, адже зараз модно поєднувати різні напрямки, слідуючи цій течії можна домогтися приголомшливих результатів, викликавши захват у персоналу, партнерів. Які вибрати теми для поєднання і меблі для офісу Новий Стиль підкаже.

Кантрі та сканді

Поєднання з ряду крижаної кави з морозивом – протилежності, які дають неймовірний привабливий результат. Саме таким буде поєднання теплого кантрі та нордичного скандинавського стилю.

Оздоблювальні роботи

Оздоблення стін – можливо грубе, можна використовувати необроблені панелі, дерев'яні елементи, балки і навіть колоди у своєму первісному вигляді.

Облицювання – із застосуванням каменю, можна імітацією, але з нерівними краями. Тут головне не перестаратися, адже насамперед це робоче приміщення, крім того, скандинавський напрямок полюбляє лаконічність.

Меблювання

Оббивка меблі для офісу Новий Стиль досить щільна. Спеціалісти рекомендують підбирати з натуральних матеріалів – шкіри, замші, гобелену. Добре виглядатимуть дерев'яні вставки на підлокітниках крісел. Стільниця столу може бути виготовлена із дерева у вигляді його зрізу, слебу. Шафи, столи, стійки, тумби, стелажі – вибираються правильної геометричної форми з чіткими деталями. Крісла можуть бути класичними або належати одному з напрямків.

Краще в офісному інтер'єрі максимально уникати використання ненатуральних матеріалів. Проте залучення металу й скла дозволено, а ось від еко-шкіри, синтетики, акрилу варто відмовитися.

Світильники можна запозичити в одного зі стилів, головне, при цьому дотриматись балансу між колоритом кантрі і стриманістю сканді.

Ар-деко разом із лофтом

Якщо раніше здавалося, що шику не місце поруч з брутальністю, в майбутньому сезоні все зміниться. Зараз ар-деко став більш спокійним, менш керованим розкішшю.

Оформлення

Усе це чарівне від «ар» вміщується в індустріальне оздоблення, що дісталося від лофту. Ефектним буде використання цегляних стін, дерев'яних панелей, характерні для стилю поверхностей. Їх комбінують зі складними відтінками, наприклад, ліловим або рожевим. Якщо хочете застосувати орнамент – обирайте геометричний, який повторюватиметься або відображатиметься в елементах меблів, декорі, світильниках чи шторах.

Меблювання

Меблі, як і раніше, яскраві, але разом з цим чіткої форми, простежується геометрія, правильність пропорцій. Стіл, шафи, стелажі та стільці з помітним декором краще замінити більш звичним меблевим гарнітуром, а прикраси ввести за допомогою декору, консолей, що просвічуються.

Меблі ар-деко краще брати з латунною фурнітурою, так вони немов міститимуть у собі кілька напрямків. Збалансовує складний інтер'єр світла підлога, її можна виконати з керамограніту.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися