У Луцьку запрацює електронний облік пасажирів у маршрутках
Україна

У Луцьку запрацює електронний облік пасажирів у маршрутках

13 серпня 2019, 10:21
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку електронний облік пасажирських перевезень у місті має запрацювати у листопаді.

Про це йшлося під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міськради 13 серпня, - пишуть Волинські новини.

Члени виконкому ухвалили доповнення до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік.

Як пояснив секретар міськради Григорій Пустовіт, позачергове засідання викликане тим, що потрібно внести зміни до основного плану діяльності з підготовки регуляторних актів на 2019 рік.

У зв’язку зі зверненням управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради, необхідно було внести в основний план діяльності з підготовки регуляторних актів на 2019 рік проект рішення виконавчого комітету міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 21.11.2018 № 745-1 «Про оператора електронних систем у місті Луцьку». Цей проект рішення є регуляторним актом та має пройти визначену чинним законодавством процедуру.

Ціль ухвалення регуляторного акту – врегулювання договірних відносин між сторонами тристороннього договору про організацію та обслуговування електронних систем в громадському транспорті міста Луцька, строк підготовки документа – третій квартал цього року.

Директор департаменту економічної політики Борис Смаль пояснив, що у Луцьку вводиться автоматичний облік перевезень. За графіком це повинно відбутися у середині листопада. В тристоронній примірний договір, що укладається між оператором, перевізниками та міськрадою з ініціативи оператора вносили суттєві зміни. Договір є регуляторним актом і тому повинен пройти відповідну процедуру. Відповідно до законодавства, перед початком процедури члени виконкому повинні внести зміни до плану діяльності з підготовки регуляторних актів, щоб швидше ввести електронний облік проїзду у Луцьку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися