У Києві дівчата побили однокласницю й виклали відео в інтернет
Україна

У Києві дівчата побили однокласницю й виклали відео в інтернет

5 лютого 2020, 10:07
0
1
Сподобалось?
1

У Києві дівчата побили однокласницю Настю і зняли це на телефон.

Попри понад рік дії закону зі штрафами та покараннями за булінг, щотретій підліток зазнає регулярного цькування і часто фізичного. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Дівчачі розправи починаються з ляпаса і звинувачень у поширенні чуток. Просто в дворі неподалік людного перехрестя між магазинами і гаражами - двоє б'ють, іще одна знімає на телефон.

У школі про відео вже начуті, проте коментувати не квапляться, хоча запевняють - без реакції учнівський конфлікт не залишать.

Це трапилося кілька днів тому, проте розголосу набуло, коли потрапило в соцмережі. Тисячі переглядів і обурених коментарів, дівчачу жорстокість більшість ганьблять.

Батьки звернулися до поліції, бо, кажуть, досі сподівалися, що конфлікт несерйозний і така прискіплива увага до дівчинки через те, що новенька.

Одна з дівчат-нападниць Неля росте без матері, за опікунку в неї старша сестра. Опікунка Нелі телефоном запевнила ТСН, що вони проведуть виховну бесіду, проте все ж старша сестра визнає - не знає, як дати раду неслухняному підлітку.

Експерти ЮНІСЕФ, які впроваджують нині в школах схеми реагування на булінг, зазначають, що помилка дорослих часто в тому, що вони пропускають перші ознаки конфлікту.

У поліції обіцяють коментарі згодом. Натомість Настя радіє тому, що в школі нині карантин і зізнається, поки що повертатися на уроки боїться. 



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися