«Укрзалізниця» і зламаний хребет: у потязі на жінку впала полиця з пасажиром
Україна

«Укрзалізниця» і зламаний хребет: у потязі на жінку впала полиця з пасажиром

21 лютого 2020, 12:27
0
0
Сподобалось?
0

У потязі Київ-Бердянськ на пенсіонерку впала верхня полиця разом із пасажиром.

У жінки зламаний хребет і найближчі кілька місяців вона проведе в лікарні, - йдеться в сюжеті ТСН.

Укрзалізниця проводить внутрішнє розслідування інциденту, але її пресслужба вже заявила, що винен пасажир зверху. Бо погано закріпив поличку. 

Уже п'ятий день Наталія Манько прикута до ліжка, у неї зламаний хребет. Жінка згадує, що вже збиралася відпочивати, коли на неї впало верхнє ліжко."Я сиджу, нахилилася покласти взуття. А полиця у цей час розвернулася і вдарила мене по спині, - розповідає пані Наталія. - До ранку я вже рухатися не могла". 

До лікарні жінці допомогли дістатися друзі. За словами медиків, пенсіонерка проведе в ліжку щонайменше кілька місяців, та все одно цілком одужати вона не зможе. Біль у скаліченому хребті потерпіла, найімовірніше, відчуватиме впродовж усього життя.

"Якби її сильніше зігнула ця полиця, то постраждав би спинний мозок. Людина могла б залишитися паралізованою", - каже ортопед Володимир Міщенко.

Водночас, пресслужба залізниці звинувачує в травмуванні пенсіонерки пасажира з верхньої полиці, мовляв той неналежним чином закріпив своє ліжко. Також тут запевняють, що усі полиці вагона були у справному стані. 

Провідники, які працюють на маршруті "Бердянськ-Київ", стверджують, що перед кожним рейсом особисто перевіряють безпеку полиць. Як обірвалося ліжко, не розуміють: "На кожній полиці висять у нас ремені безпеки, і на кожній полиці ми їх самі фіксуємо".

Тим часом юристи радять потерпілій звернутися до страхової компанії, адже кожен пасажир - застрахований.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися