На Київщині сбушники викрадали підприємців та вимагали за них викуп
Україна

На Київщині сбушники викрадали підприємців та вимагали за них викуп

7 травня 2020, 14:13
0
0
Сподобалось?
0

На Київщині затримали групу співробітників Служби безпеки України, які викрадали людей, погрожували їм і вимагали викуп. 

Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ України.

"На Київщині затримали банду діючих правоохоронців, які викрадали людей та вимагали гроші. До складу викритої організованої злочинної групи входили діючі працівники СБУ та поліцейські. Допомагали їм двоє цивільних осіб, які вже мали проблеми із законом. "Спеціалізувались" затримані на викраденні підприємців, які працювали у сфері ІТ-технологій», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що знання методів оперативно-розшукової діяльності дозволяли їм майже не залишати за собою слідів. Зловмисники нападали на підприємців серед білого дня, потім вивозили їх до безлюдних лісосмуг. Там нападники своїм полоненим одягали кайданки, погрожували зброєю та фізичною розправою, жорстоко били та вимагали відкуп – велику суму грошей.

"Так, один з бранців заплатив своїм викрадачам 175 тисяч доларів США. Під час проведення обшуків за місцем проживання зловмисників виявили та вилучили зброю, службові посвідчення, гроші, велику кількість наркотиків та 5 автомобілів. Затриманим інкримінують злочини, передбачені ч.3 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 4 ст. 189 (Вимагання) та ст.257 (Бандитизм) ККУ", - розповіли в МВС.

Наразі триває слідство.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися