Подробиці загибелі полковника з дружиною у аварії під Києвом
Україна

Подробиці загибелі полковника з дружиною у аварії під Києвом

14 червня 2020, 20:23
0
0
Сподобалось?
0

Під Києвом на Бориспільській трасі у ДТП загинув полковник Командування Повітряних сил Микола Романов. Його автомобіль на швидкості влетів у фуру, що стояла на дорозі. Також загинула його дружина Тетяна.

Про це пише OBOZREVATEL.

Водій просто залишив фуру на дорозі

Аварія трапилася 10 червня неподалік від села Іванків. Автомобіль полковника Романова Cherry Amulet в'їхав у фуру, що стояла на дорозі. Водій вантажівки повідомив, що зупинився у крайній правій смузі, аби купити води в магазині. А коли повернувся – побачив страшну картину.

Шансів вижити не було
Водій залишив фуру на дорозі


Діставати загибле подружжя довелося рятувальникам. Шансів вижити у людей не було.

У Романових залишилися двоє дорослих доньок і онуки.

Сам Микола Романов присвятив усе життя службі в армії. Починав служити у військовій частині 24326 у Німеччині, продовжив службу в Узбекистані, де у нього лишилося багато друзів.

Колеги розповіли, що полковник стояв на проукраїнських позиціях, тому дуже переживав за Україну через те, що зараз відбувається на Сході.

Полковник Романов із дружиною Тетяною


Останніми роками Романов працював у Генеральному штабі. Він представляв повітряні сили, що базуються у Вінниці та у Києві.

"Романов був інтелігентним, розумним і дуже стриманим. Повітряні сили в усіх країнах відрізняються тим, що тут служать найкращі військові. Він був дуже освіченим і зваженим", – сказав спікер Повітряних сил Юрій Ігнат.

"Немає слів, щоб висловити весь жах від усвідомлення того, що трапилося. Тетяна і Микола назавжди в нашій пам'яті. Далеке узбецьке містечко Какайди, військове містечко по суті нас поріднило. Становлення їхньої сім'ї відбувалося на наших очах, ми тоді були молоді", – написала Світлана Тимохіна.

"Ми разом долали всі тяготи нашого життя у віддалених гарнізонах, жили як одна сім'я, і в радощах, і в злигоднях. Доля звела їх разом із Тетяною, вони любили одне одного і разом пішли. Коля приїхав до нашого гарнізону лейтенантом, був чесним, порядним і дуже життєрадісним. Пам'ятаю, ми організовували вечори відпочинку, концерти, всі були молодими і могли гори перевернути. А потім СРСР не стало, і зі сльозами прощалися, як виявилося, назавжди. Потім уже в соцмережах до кінця листувалися, зідзвонювалися. Коля на початку 90-х вступив до академії у Києві, ми раділи його успіхам", – розповіла Людмила Кричко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися