Татари прорвали кордон заради пропуску у Крим Джемільова, але проти них вийшли БТРи
Україна

Татари прорвали кордон заради пропуску у Крим Джемільова, але проти них вийшли БТРи

3 травня 2014, 14:59
0
0
Сподобалось?
0

Близько 5 тисяч кримських татар пішим порядком та на автомобільному транспорті вдалися до штурму російського КПП біля Армянська, який охороняє російський ОМОН. Таким чином представники корінного народу намагалися створили живий коридор для того, аби Мустафа Джемілєв міг потрапити до Криму. Нагадаємо, що Росія заборонила Джемілєву в'їжджати на територію півострову до 2019 року. Кілька днів Джемілєв різними шляхами намагався потрапити додому але безрезультатно.

 

Приїзд Джемілєва його земляки зустріли піснями та національними танцями.

 

Мустафу Джемілєва через кордон не пропустять, інших будуть пропускати по одному. Про це заявив в.о. міністра внутрішніх справ Криму Сергій Абісов, який нині знаходиться на місці подій.

 

Він зазначив, що на кордоні, у 100 метрах від поста ДПС перебувають озброєні бійці ОМОН, правоохоронці, співробітники ДПС, їх близько ста чоловік. Поруч знаходяться близько 10 «Уралів», кілька БТРів.

 

А самозваний «прем'єр-міністр Криму» Сергій Аксьонов назвав провокацією дії кримських татар на кордоні з Україною під час зустрічі Джемільова.

 

Тим часом регіональні Меджліси ухвалили рішення блокувати центральні магістралі півострову, зазначила Муслімова. Про це повідомила прес-секретар Меджлісу Лейла Муслімова.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися