На Луганщині терористи з боєм допомогли прорватися в Україну машині Жириновського
Україна

На Луганщині терористи з боєм допомогли прорватися в Україну машині Жириновського

8 травня 2014, 16:18
0
0
Сподобалось?
0

Відомий українофоб віце-спікер Держдуми РФ Володимир Жириновський пообіцяв, що відправить сепаратистам у Луганськ свій автомобіль «Тигр» з символікою партії ЛДПР. Мовляв, їм він більше потрібен і згодиться у бойових діях. Свого слова Володимир Вольфович дотримав.

7 травня до пункту пропуску «Ізварине», що на Луганщині, під'їхало 4 мікроавтобуси чотирма десятками озброєних автоматами Калашникова гранатометами та гранатами екстремістів. Вони заявили, що приїхали зустріти броньований автомобіль «Тигр» між пунктами пропуску України та Росії з метою начебто недопущення його захоплення представниками «Правого сектору».

Близько 20-ї години в пункт пропуску з території Росії і дійсно заїхав автомобіль «Тигр», за кермом якого перебував громадянин України. Під час перевірки документів водію автомобіля було відмовлено в оформленні автомобіля через  відсутність необхідних дозвільних документів на нього.

Після цього водій рушив з місця та на високій швидкості зніс шлагбаум і, наїхавши на засіб примусової зупинки пробив усі 4 колеса. Однак за допомогою системи самопідкачки броньовик все вирвався з пункту пропуску. Подальші дії прикордонного наряду почали блокувати озброєні чоловіки, які взяли «Тигр» в коло та прикривали його.

Згодом броньовик прибув у Луганськ. Його поставили біля захопленої будівлі облдержадміністрації. Приймав подарунок Жириновського головний терорист Луганщити самопроголошений губернатор Валерій Болотов.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися