Путін відправив регулярну армію на Донбас (відео)
Україна

Путін відправив регулярну армію на Донбас (відео)

22 лютого 2022, 01:07
0
-1
Сподобалось?
-1

Своїми указами про визнання «ДНР» та «ЛНР» президент РФ Володимир Путін автоматично наказав спрямувати «братнім республікам» війська для «підтримки миру».

Це передбачено четвертими пунктами в обох указах, складених під копірку.

«У зв’язку зі зверненням голови «Донецької народної республіки» Міністерству оборони Російської Федерації забезпечити до укладення договору, названого у пункті 3 цього Указу, здійснення Збройними силами Російської Федерації на території «Донецької народної республіки» функцій щодо підтримання миру...»

«У зв’язку зі зверненням голови «Луганської народної республіки» Міністерству оборони Російської Федерації забезпечити до укладення договору, названого у пункті 3 цього указу, здійснення Збройними силами Російської Федерації на території «Луганської народної республіки» функцій щодо підтримання миру».

Укази набирають чинності з дати підписання.

Водночас у Російських ЗМІ та у сепаратистських інформаційних канал поширюється відео входження колони військових нібито у Донецьк. Також повідомляється, що чимала кількість техніки та живої сили висувається до лінії зіткнення по периметру «ЛНР» та «ДНР».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися