Xiaomi провела масштабну презентацію нових гаджетів
Україна

Xiaomi провела масштабну презентацію нових гаджетів

22 серпня 2023, 18:32
0
0
Сподобалось?
0

14 вересня китайський технологічний гігант провів свою найбільшу презентацію, де продемонстрував останні досягнення. Глядачі побачили новий смартфон, смартгодинник, планшет величезних розмірів та ще багато інших новинок, які вже невдовзі варто очікувати на прилавках в усьому світі. Аналітики визнають, що своєю презентацією Xiaomi вдалося відвернути увагу появи нового Iphone, що запланована вже на вересень.

Xiaomi Mix Fold 3

Одним з найочікуваніших гаджетів звичайно ж був смартфон, що складається, про який ходили розмови буквально на наступний день після презентації минулого року Mix Fold 2. Товща нової версії смартфона складає усього 96 мм у складеному стані, а найголовніше, що дисплей обіцяє стати найкращим у лінійці. Відомо, що механізм, який відповідає за складання та розкладання смартфона, здатен спокійно витримати більше півмільйона відкриттів та закриттів. Характеристики новинки дещо кращі, ніж у її попередника - це стосується і камери, і ємності акумулятора, що дозволить збільшити час його використання хоч для перегляду відео, хоч для гри в азартні ігри в Elslots казино.

Цікаво, що цінова політика у порівнянні із Mix Fold 2 залишилась незмінною - за новий смартфон просять ті ж 8999 юаней, що приблизно дорівнює 1200-1250$.

Xiaomi Smart Band 8 Pro

Представлений брендом новий смартбраслет зовні суттєво не відрізняється від своєї попередньої моделі, проте має чим похизуватися “під капотом”. Перше, що впадає у вічі - це збільшений до 1,74 дюйма дисплей. Зміни відбулися і за іншими показниками: окрім загального покращення зображення, годинник пропонує вдосконалені датчики, які допоможуть точніше аналізувати якість сну, фізичні навантаження та навіть рівень стресу. Анонсовано, що Smart Band 8 Pro працюватиме до двох тижнів на одному заряді.

Xiaomi Redmi K60 Extreme Edition

Справжнім флагманом, заради якого, так би мовити, всі й зібрались, став новий смартфон Redmi, який здатний створити конкуренцію продукції Apple. Головною перевагою нового смартфону від Xiaomi є його рекордний обсяг оперативної пам'яті - 12 Гб. За своїми показниками гаджет підтверджує наміри Xiaomi створити потужну ігрову модель - реалізувати задум допоміг новий процесор MediaTek Dimensity 9200 Plus. Нова модель Redmi навіть отримала ігровий вібромотор та стереодинаміки.

Як завжди, найприємніша новина від нового Redmi - це його ціна. В Китаї вже сьогодні базова версія доступна лише за 2599 юаней, що у перерахунку на гривні складає біля 13 000.

Xiaomi Pad 6 Max

Приставка Max у назві планшета має натякати на його розміри - новий планшет від Xiaomi дійсно нагадує повноцінний ноутбук! Технічні характеристики, до речі, мало чим йому поступаються:

  • ● 16 Гб оперативної та 1 Тб вбудованої пам'яті;
  • ● Акумулятор ємністю 10 000 мАч;
  • ● Покращені камери.

Окрім очікуваних гаджетів компанія ще раз наголосила на тому, що залишається в авангарді сучасних технологій та розробок в області штучного інтелекту. Xiaomi анонсувала другу модель свого CyberDog 2 - новий робо-пес став ще розумніший, навчився нових рухів та команд і загалом ще більше став схожим на справжню собаку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися