Алла Кудлай розповіла про останню зустріч з Ніною Матвієнко та чому її навчила покійна артистка
Україна

Алла Кудлай розповіла про останню зустріч з Ніною Матвієнко та чому її навчила покійна артистка

3 червня, 11:45
0
0
Сподобалось?
0

Народна артистка України Алла Кудлай розповіла про дружбу зі співачкою Ніною Матвієнко та реакцію на її смерть.

Так, виконавиця пригадала, як вона починала свою співочу кар'єру у хорі ім. Г. Верьовки, де з нею співала Ніна Матвієнко. Як зізнається Алла Кудлай, свого часу легендарна артистка неабияк повпливала на неї. Зокрема, навчала співу, допомагала з костюмами та ділилася рецептами улюблених смаколиків.

"Я прийшла в колектив хору ім. Г. Верьовки. Ми з Ніною Матвієнко, яка була солісткою, завжди спілкувалися, вона мене вчила. Дуже вона мені допомагала і пісні давала. Навіть художницю свою дала, яка зробила для мене перший костюм з головним убором. Вона багато дала мені народних пісень. До прикладу "Ішло дівча лучками". Я зробила аранжування і виконувала у своєму бенефісі. Вона така щира була. Я досі печу пиріг за її рецептом з пісочного тіста та згадую її добрим словом", - розповіла співачка в інтерв'ю Rostyslove Production.

Алла Кудлай також пригадала, як востаннє бачилася з легендарною співачкою на благодійному концерті. Як зізнається виконавиця, вона потім довго не могла прийти до тями після смерті зірки.

"Остання зустріч була на благодійному концерті. Коли я дізналася сумну звістку, я дуже плакала. Бо я ось бачилася з Ніною, а більше її нема", - зі смутком додала артистка.

Зазначимо, Ніна Митрофанівна Матвієнко померла 8 жовтня 2023 року. За декілька днів, 10 жовтня їй мало б виповнитися 76 років


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися