Сьогодні у Дніпропетровську мав відбутися теракт під час акції за єдність України
Регіони

Сьогодні у Дніпропетровську мав відбутися теракт під час акції за єдність України

28 березня 2015, 03:03
1
0
Сподобалось?
0

Служба безпеки України затримала на Дніпропетровщині 34-річного мешканця Павлограда, який готував теракт у Дніпропетровську під час запланованого на суботу народного віче. Встановлено, що вказівку вчинити цей злочин та гроші для  придбання засобів ураження зловмисник отримав від представників терористичної організації «ДНР», повідомляє прес-центр СБУ.

Під час обшуку у помешканні затриманого вилучено ручний гранатомет «РПГ-22», дві бойові гранати «РГД-5» із запалами, 90 набоїв калібру 5,45 мм, 4 патрони калібру 23 мм, засоби відеоспостереження.  У комп’ютері та мобільному телефоні зловмисника виявили матеріали, що підтверджують його протиправну діяльність.

Зі слів затриманого, представники «ДНР» завербували його у липні 2014 року через соціальні мережі. Він збирав та передавав терористам дані про підрозділи Збройних сил України, намагався через спільноти у соцмережах знайти поплічників для формування диверсійної групи. Днями він отримав від кураторів вказівку вивчити місце проведення віче та організувати теракт.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу України, тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

https://www.youtube.com/watch?v=-o9pZb-NB-g&feature=youtu.be


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Гость
    Гость

    П*деть можно о чем угодно! Прямо и газета "Новороссия" ,и денег дали террористы. Никто ничего не собирался устраивать, просто "доблестным" наливайкам нужно рассказать, как они не покладая рук предотвращают виртуальные, существующие только в их мозгах теракты.

    28 березня 2015, 12:45
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися