У Львові виготовили «коронавірусні» прикраси на ялинку
Львівщина

У Львові виготовили «коронавірусні» прикраси на ялинку

1 січня 2021, 11:24
0
0
Сподобалось?
0

Черепи та хрести на іграшках – як нагадування про сумну пандемію, що скосила люд у рік Щура

Львівський склодзеркальний завод напередодні Нового року вразив покупців своїм асортиментом. Серед яскравих кульок зі сніжинками, білочками, сніговичками, шишками, рукавичками, дзвіночками та різдвяними ангеликами люди вгледіли…черепи з хрестами.

У мережі розгорілася дискусія. Хтось нервово «хреститься», а хтось хвалить за оригінальний задум. Мовляв, не всі люблять «причесані» ялинки, багатьом хотілося б мати оригінальну річ, як-от ця. Комусь череп нагадав ситуацію з коронавірусом, який покосив люд у світі. Кажуть, кращого символу року Щура годі було й придумати. А для повноти картини треба було б ще святого Миколая та Діда Мороза у ковідних масках створити.

Жартівники ж під світлиною написали: «Можна йому дати в зуби гілочку калини, і нехай побуде «великим гербом». Все краще, ніж те, що пропонують «зелені»…

– Черепи – експеримент для вивчення ринку, – пояснив керівник відділу збуту підприємства Михайло Луцків. – Найближчим часом на підприємстві відкриємо Музей іграшки, тому не сумнівайтеся – дивуватимемо гостей своєю продукцією.

– А яка вартість новорічного черепа? – цікавлюся у пана Михайла.

– 110 гривень. Маємо два варіанти. Люди вже їх «охрестили» Зіта і Гіта. Але це народна назва, ми ж своїй продукції імен не даємо, – пояснив керівник відділу збуту.

Традиційно підприємство представляє для продажу десятки цікавих скляних кульок. Є однотонні та кольорові, з рослинними орнаментами і українськими пейзажами, кадрами мультиків чи за біблійними сюжетами. З новинок – колекція ялинкових прикрас «Білосніжка і семеро гномів» та індіанці. Око милує кожна. Як і головний символ 2021-го – бичок.

До речі, Львівський склодзеркальний завод за понад сімдесят років від часу заснування виготовив близько мільярда скляних цяцьок! Певно, немає в Україні домівки, де не висіла б на ялинці прикраса з цього підприємства. Воно також активно займається і благодійністю – обдаровує своєю продукцією дитячі будинки та церкви. Головне – заздалегідь подати заявку, і можна чекати на передріздвяний сюрприз!

Наталія КРАВЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися