«Серіал» про рівненську міліцію триває — тепер пішли з посади в.о. начальника УМВС
Рівненщина

«Серіал» про рівненську міліцію триває — тепер пішли з посади в.о. начальника УМВС

30 квітня 2014, 10:28
0
0
Сподобалось?
0

Тимчасово виконуючий обов'язки начальника УМВС у Рівненській області Ігор Камінський пішов із посади, яку зайняв лише у п'ятницю, 25 квітня. Подейкують, правоохоронця попросили «піти». За останній тиждень він став третім заступником головного міліціонера, який іде з посади. Кількома днями раніше звільнилися в.о. начальника обласного управління Сергій Гандзилевський та заступник начальника УМВС Олег Берест. Люди подейкують, почалася «зачистка» рівненської міліції. Мовляв, це робиться для того, аби «просунути» Миколу Щирука на посаду начальника УМВС.

Натомість сам Ігор Камінський заперечує, що написав заяву за вказівкою з верхів. Прийняти це рішення, каже, був змушений через погіршення стану здоров'я. Додає, він тимчасово виконуватиме обов'язки начальника обласного управління міліції, аж поки на цю посаду не призначать іншу людину. Коли це станеться, пан Каміський не знає.

Нагадаємо, більше тижня громадськість Рівненщини пікетує управління міліції, висловлюючись проти призначення Щирука очільником УМВС.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися