Пасічник Богдан Лимар організував бджолину терапію на Рівненщині
Рівненщина

Пасічник Богдан Лимар організував бджолину терапію на Рівненщині

10 червня, 14:44
1
0
Сподобалось?
0

Пасічник Богдан Лимар з Рівненщини безплатно проводить терапію за допомогою бджіл для всіх охочих. Сеанс відбувається у спеціальній хатинці, де розташовані вулики.

Про те, як апітерапія впливає на організм людини пасічник розповів Суспільному.

Військовослужбовець Збройних сил України Ігор Марчук прийшов на сеанс бджолиної терапії.

«Тут дуже приємно, гарно, такий запах. В мене це перша практика з бджолами. Я військовослужбовець ППО, стрілець-зенітник. Два роки основною моєю задачею, яку я виконував, було спостереження за небом. Така практика реабілітації покращує здоровʼя. Це дуже потрібно, бо багато проблем. Це виснажує дійсно — постійно перебувати у напрузі. Хлопцям, які на передку, ще важче. Це потребує комплексної реабілітації. Такий метод мені здається дієвий», — зауважив військовий.

Богдан Лимар розповів, що хатинку з бджолами збудував у 2023 році:

«Одна людина в моїй родині захворіла, з суглобами були проблеми. Я на пасіці біля вулика садив її на пів години. Після декількох сеансів був хороший результат. Я подумав, якщо навіть біля вулика людина отримує зцілення, то чому цього не можна зробити ось таким чином. Мені допомагав хлопець, який зараз в Куп'янську на фронті».

Богдан Лимар зазначив, що апітерапію проводить для всіх охочих безоплатно.

«В кожній сім'ї у різні періоди року знаходиться тут різна кількість бджіл. В середньому в цю пору десь 40-50 тисяч бджіл в кожному вулику. Робочі бджоли принесли нектар, а вуликові бджоли з нього мають випарувати лишню вологу. Вібрація крильцями дуже тонко впливає на організм. Серцево-судинна, нервова, дихальна система налагоджується. Крім того, в кожному вулику є електромагнітне випромінювання», — додав він.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • ivanka
    ivanka

    цікаво було б спроьувати цю терапію

    10 червня, 15:05
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися