У Тернополі чоловік 10 днів ходив із проламаним черепом
Тернопілля

У Тернополі чоловік 10 днів ходив із проламаним черепом

12 січня 2022, 15:29
0
-2
Сподобалось?
-2

В Тернопільській області чоловік під час сварки із знайомим в передноворічну ніч отримав від нього удар по голові, але навіть після непритомного стану до лікарні не звернувся. Викликали йому швидку вже 9 січня. 

Про подію повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Зазначається, що між чоловіками виник конфлікт і гість схопив палицю й кілька разів вдарив нею господаря по голові. Чоловік знепритомнів, але пізніше ні медиків, ні поліцію не викликав. Звернутись до лікарі вимушені були вже його рідні, коли 9 січня йому стало зовсім погано. 

"Рентген показав, що у нього крововилив та перелом черепа. Чоловіка госпіталізували до реанімаційного відділення", - розповідають в поліції. 

Тоді вже був затриманий і кривдник, ним виявився раніше судимий уродженець Закарпаття, 1993 року народження. "Він притягувався до відповідальності за тілесні ушкодження. У суді розглядається й провадження згідно статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) ККУ.  Останній факт працівники поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно із ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу", - повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися