Вінничанин сам виховує 6 дітей
Вінничина

Вінничанин сам виховує 6 дітей

23 червня 2021, 19:53
0
0
Сподобалось?
0

6 дітей сам виховує – Ігор Бурдейний. 6 років тому від раку померла його дружина. Найменшому сину тоді не було і року. Чи важко бути самотнім багатодітним татом. І завдяки чому впорався? Як разом проводять час і які традиції в родині розповів Суспільному.

Щорічно в третю неділю червня відзначається день батька. У 2021 році свято випадає на 20 червня.

Тато грає важливу роль в житті дітей, особливо коли виховує їх самостійно, каже Ігор Бурдейний.

Чоловік електромонтер кабельних мерж. 6 років тому, коли не стало його дружини Тетяни, це був єдиний вихід, в тій ситуації. Нині чоловік сам виховує 6 дітей: 3 доньки та стільки ж синів.

"Найменшому сину було пів року коли вона померла. У неї був рак четвертої стадії. Її немає, але діти знають що вона завжди з нами", – розповідає Ігор Бурдейний.

Чоловік каже, оговтатись тоді було непросто всім. Доводилося самому навчитись: прати, прибирати, готувати. Влаштовувати найменших в садочок, старших в школу. А ще заробляти гроші на життя. І головне, встигати приділяти увагу кожній дитині.

"Чого хочеться дитині – бути щасливою, де б вона не була, в якій сім'ї – бідній чи багатій, повній чи не повній. Вона хоче бути улюбленою, бажаною", – говорить Ігор Бурдейний.

Діти Ігоря отримали майже сотню нагород, подяк та дипломів у школі та гуртках. Каже, дівчатка захоплюються музикою, малюванням, танцями, а хлопці відвідують спортивні секції.

Найстаршому сину Андрію 18 років. Каже, з батьком мають спільні захоплення: футбол та риболовлю. А ще з ним можна просто поговорити.

"Насамперед щирість, з ним завжди можна поговорити на відверті теми і цілеспрямованість", – каже Андрій Бурдейний.

Шістнадцятирічна донька Наталя каже, любить ходити з татом на прогулянки і коли він готує її улюблені страви.

"Він вміє готувати, він класно готує картоплю з м'ясом. Мій батько дуже крутий, він відноситься до нас всіх дуже добре. Всіх любить, хоче всього найкращого", – каже Наталя Бурдейна.

Зараз троє найменших дітей Ян, Тереза і Марк поїхали на канікули до бабаусі,  каже Ігор. Після роботи намагається усім дітям приділити увагу та знайти час для себе.

За 6 років, розповідає Ігор Бурдейний його діти швидко стали самостійними та відповідальними. І вони, каже це найкраще що є в його житті.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися