На Волині начальник райвідділу міліції подав у відставку через тиск громадськості
Волинь

На Волині начальник райвідділу міліції подав у відставку через тиск громадськості

27 квітня 2015, 18:11
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні зранку у Ковелі місцевий «Правий сектор», заручившись підтримкою нововолинської організації та представників ще кількох організацій, взялися пікетувати приміщення ковельського міськрайвідділу міліції. Вони вимагали відставки його керівника Івана Туся. Мовляв, керівник міліції району бездіє. Очолював пікет невдоволених керівник «Правого сектору» Волині ковельчанин Сергій Дружинович. Приводом для невдоволення став інцидент між представником «Правого Сектору» Олександрлм Ясашним та ковельськими правоохоронцями. Активіст намагався не пустити за кермо п’яного міліціонера, однак сам отримав на горіхи.

Біля приміщення райвідділу з’явилися шини. Участь у пікеті брали кілька десятків представників різних громадських організацій.

Після спілкування із членами ініціативної групи активістів керівник Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Іван  Тусь написав рапорт на звільнення.

– Я зробив це, аби ситуація не загострювалася. Рішення про задоволення рапорту – за начальником обласного управління міліції та Міністром внутрішніх справ України, – прокоментував свій вчинок полковник міліції.

Цікаво, що до роботи самого Івана Туся раніше претензій не було. Його затверджували на посаді під час громадських слухань.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися