Сім’ям волинських Героїв організували дитяче свято напередодні Дня Незалежності
Україна

Сім’ям волинських Героїв організували дитяче свято напередодні Дня Незалежності

19 серпня 2023, 12:26
0
0
Сподобалось?
0

Пам`ятати про діток Героїв, допомагати їм – наш обов`язок. Це обов`язок кожного небайдужого українця, бо їхні батьки віддали найцінніше – своє життя в боротьбі за Україну.

Саме тому, напередодні Дня Незалежності України, для 200 дітей та їх мам з Ковельського району влаштували розважальні заходи.

«Важливо на деякий час замінити домашню обстановку на живе спілкування з однодумцями, котрі розділяють переживання та проблеми. Поділитися з кимось своїми тривогами, бути сильними та вірити у краще», – акцентували організатори.


Тож для маленьких гостей підготували цікаву і насичену програму. Дітей розважали аніматори, організувавши для них різні конкурси та розваги. Зі старшими проводили розвивальні ігри, з найменшими – руханки, естафети, працювали майстер класи з розпису мотиваційних картин та шоперів. Також діти змогли себе спробувати у ролі пожежника і поліцейського, одягнути їхнє обладнання і почути цікаву інформацію.

Жодна дитина впродовж зустрічі не залишилася без уваги, також усі діти отримали солодощі та подарунки.

«Приємні емоції – це найменше, що можемо їм подарувати, але це й те, що найбільше запам’ятовується. Результати сьогоднішніх зусиль – радісні дитячі очі та усмішки», – відзначали і мами, і організатори свята.

До слова, у проведенні цієї зустрічі посприяли представники місцевого самоврядування та підприємці Ковельського району.

Маленькі ковельчани посміхалися, знайомилися і спілкувалися. Ділилися емоціями і своїми мріями. Усі вони – різні, але мрія – одна: закінчення війни і Перемога України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися