В суботу Луцьк знайомився «наосліп»
Волинь

В суботу Луцьк знайомився «наосліп»

21 липня 2015, 09:08
0
0
Сподобалось?
0

Вперше в Луцьку, 18 липня о 19:00 в Творчій кав’ярні “Druzi forever”  активна молодь міста взяла участь в швидких побаченнях “наосліп”. Кожен мав змогу, сприймаючи тільки на слух, не тільки знайти свою половинку і поспілкуватись сім хвилин з сімома представниками протилежної статі та своєю участю зробити добру справу, таким чином було вбито не одного зайця, як стверджують організатори побачень Віктор Марчак і Анастасія Дородних.

І все це заради благодійності: усі виручені кошти організатори передали у благодійний фонд «СТОПРАК», який опікується онкохворими дітками.

Саме побачення “наосліп”  в Луцьку відбуваються вперше. Поза сумнівом, щось нове, невідоме може відлякати консерваторів, людей, які звикли до буденності, але цього не скажеш про впевнених і свідомих лучан, які своєю участю показали, що такий захід має право на існування та знайде ще немало своїх шанувальників в майбутньому.

Журналістка «Таблоїда Волині» також набралася мужності й вирушила на побачення наосліп. Зізнаюся, ніколи раніше такого не робила й навіть близько не знала, чого очікувати. Мало того, що мене чекало аж сім побачень, так ще й жодного з хлопців я не бачила аж до моменту зняття масок. Треба віддати належне організаторам: вони зуміли провести грандіозну підготовку й забезпечити спілкування хлопців та дівчат чітко за правилами, які самі ж розробили. Я до останнього моменту сумнівалася, що їм це вдасться, адже фактично треба було дати раду сімом хлопцям, які навпомацки пересувалися від столика до столика.

Аби зібрати кошти для діток, хворих на рак, активісти залучили також і спонсорів. Особливу подяку висловили ПАТ «Теремно-хліб» та ТМ «Рудь», які допомогли зорганізувати фуршет для учасників. Підприємство «Штаб канцелярії» забезпечило подію необхідними канцелярськими обладунками, а після побачень з учасниками поспілкувалась психолог Надія Загорська, фотозйомка професійного аматора – Дани Байковської, відеозйомка ГО "Брейншторм".

Віктор Марчак та Анастасія Дородних планують організовувати такі заходи регулярно, нині вже розпочали підготовку до наступних Швидких побачень, але цього разу чоловіків та жінок із категорії 30+.

Тому реєструйтеся усі, чиє серце є вільним та відкритим до нових вражень реєструйтесь за цим посиланням http://goo.gl/forms/vtxS2aHwYi.

Детальніше про захід можна дізнатися зі сторінок події у соцмережах:

https://vk.com/speeddatinglutsk

https://vk.com/speeddatinglutsk_blind_day

https://vk.com/viktor_marchak


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися