Родини переселенців отримують 60-кілограмові продуктові набори від фонду «Волинь-2014»
Волинь

Родини переселенців отримують 60-кілограмові продуктові набори від фонду «Волинь-2014»

2 листопада 2015, 09:08
0
0
Сподобалось?
0

Фонд «Волинь-2014» спільно з польськими партнерами реалізовують програму «Разом з Україною». Її фінансово підтримало Міністерство закордонних справ Республіки Польща. В рамках цієї програми солідна допомога передбачена для вимушених переселенців з Донбасу та Криму. Так нещодавно українські та польські благодійники побували у Новомосковську Дніпропетровської області, де нині мешкають утікачі від війни з Донеччини та Луганщини. Для них доставили 300 наборів гуманітарної допомоги. Сумарна вага наданої гуманітарної допомоги для однієї сім’ї перевищувала сто кілограмів. В продуктовому наборі містилися крупи, м’ясні тушонки, рибні консерви, олія, кава, чай, макаронні вироби, згущене молоко, шоколад, цукор, печиво, джеми, сік, мило, шампунь, зубна паста, пральний порошок. Уся ця продукція була закуплена у Волинських товаровиробників.

Вже до середи чергові 100 сімейних продуктових наборів (60 кг – 1 шт.), 100 дитячих наборів (25 кг – 1 шт.) та 100 наборів побутової хімії (21 кг – 1 шт.) попрямують на Схід.


Міністерство закордонних справ Республіки Польща також пообіцяло забезпечити півсотні родин переселенців побутовою технікою, а ФАПи та компактні місця проживання переміщених осіб отримають усе необхідне для нормального функціонування. Також в рамках проекту передбачена психологічна допомога та закупівля медикаментів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися