Луцький електробус «Богдан» зможе долати без підзарядки 250 кілометрів
Волинь

Луцький електробус «Богдан» зможе долати без підзарядки 250 кілометрів

18 жовтня 2016, 18:39
1
0
Сподобалось?
0

Конструкторське бюро ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» (Луцький автозавод) модернізувало електробус «Богдан А70100» і встановило додаткові акумуляторні блоки, що дає можливість збільшити запас ходу електробуса на одному заряді до 250 кілометрів. Додатково у модель електробуса «Богдан А70100» можливе встановлення модуля підзарядки батареї від тролейбусної лінії, який дозволяє скоротити підзарядку до 15 хвилин.

Про це інформують у прес-службі корпорації.  

Електробус «Богдан А70100» – міський низькопідлоговий електроавтобус, довжиною 11,96м на 80 пасажирів. Його виготовлено у співпраці з польськими фірмами «Ursus» та «Enika». На електробусі встановлені Li-Ion батареї акумуляторів та синхронний тяговий двигун на постійних магнітах. Електрична частина електробуса була поставлена польськими партнерами, а все інше виготовлено на потужностях луцького автозаводу. На даний час «Богдан А70100» успішно експлуатується на маршрутах міста Люблін (Польща). Машина брала участь на Міжнародних виставках IAA 2016 (Ганновер, Німеччина) та ТРАНСЕКСПО (Кєльце, Польща) протягом вересня-жовтня цього року.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Юля Демчук
    Юля Демчук

    Доброго дня! Електробус "Богдан А70100" не брав участі у виставках в Польщі та Німеччині цього року. На даних виставках були представлені електробуси інших виробників.

    20 жовтня 2016, 09:13
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися