1 квітня на Волині розпочався місячник добровільної здачі зброї
Волинь

1 квітня на Волині розпочався місячник добровільної здачі зброї

1 квітня 2018, 22:57
0
0
Сподобалось?
0

Від сьогодні триватиме місячник добровільної здачі зброї та боєприпасів. Громадяни, які добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, згідно з вимогами ст. 263 Кримінального кодексу України звільняються від кримінальної відповідальності. Про це повідомляє Ковельський відділ поліції ГУНП у Волинській області.

Більше того, якщо громадянин у вказаний термін добровільно здав до Національної поліції України мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то в подальшому після оформлення відповідних документів він має можливість зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах. Зверніть увагу, що пристрій вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями несмертельної дії, реєструється у випадку і в порядку, передбаченому законодавством України.

Для отримання більш детальної інформації можна звертатися в дозвільну систему Ковельського відділу поліції або дільничних офіцерів поліції в місцях вашого проживання або тимчасового перебування.

Телефон дозвільної системи Ковельського відділу поліції ГУНП у Волинській області: 69-6-61.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися