Волинська «Батьківщина» потрапила у скандал через посту у «Фейсбуці» з Сергієм Притулою
Волинь

Волинська «Батьківщина» потрапила у скандал через посту у «Фейсбуці» з Сергієм Притулою

28 жовтня 2018, 20:51
0
0
Сподобалось?
0

У соцмережі «Фейсбук» волинський штаб ВО «Батьківщина» розмістив рекламне повідомлення такого змісту «Сергій Притула зібрав 7,5 млн грн для бійців АТО. Поважаєш? Став лайк!». До нього було додано фото відомого українського коміка та волонтера Сергія Притули. У суботу ввечері актор обурливо відреагував на цю рекламу й розмістив на своїй сторінці великий пост.

«Справа ж не в тому, що я зібрав не 7,5 а понад 30 млн. І навіть не в тому, що раз вже автор цього посту так пишається мною, то міг би розмістити мої волонтерські банківські реквізити для подальшого збору коштів. Справа в тому, що штаб ВО «Батьківщина» Волинь замість того, щоб перекинути мені трохи грошей на Армію, вбухав їх у рекламу абсолютно маніпулятивного допису з поєднанням моєї пики і свого політичного бренду», – зазначив Сергій Притула.

Артиста обурило найбільше те, що його волонтерську діяльність тепер хтось може пов’язувати із політикою. Також він зажадав офіційного вибачення протягом 24 годин й навіть оприлюднив його текст, у протилежному разі пообіцяв, попри аполітичність, взятися за політичну силу «зі всім своїм завзяттям», використавши при цьому майже мільйонний ресурс своїх підписників у «Фейсбуці» та «Інстаграм».

Цього ж вечора на офіційних ресурсах ВО «Батьківщина» Волинь й справді з’явилося вибачення перед Сергієм Притулою, в якому використала частину запропонованого ним же тексту: «ВО «Батьківщина» Волинь приносить щирі вибачення волонтеру Сергія Дмитровичу Притулі за те, що без його відома його зображення та недостовірна інформація про обсяг зібраних ним коштів на допомогу Армії, були некоректно використані у повідомленні на нашій сторінці у Фейсбук. Сергій Дмитрович не є членом ВО «Батьківщина» і конкретно ВО «Батьківщина» Волинь ніколи не допомагала пану Притулі у його волонтерській діяльності».

Також волинська «Батьківщина» пообіцяла провести службове розслідування, яким чином і хто міг розмістити подібну неправдиву інформацію на офіційній сторінці й натякнули, що це могли бути хакери. «Водночас заявляємо, що ми щиро поважаємо Сергія Притулу та цінуємо його допомогу український армії. Волинська обласна організація ВО «Батьківщина» теж не залишається осторонь і надає посильну допомогу для наших захисників і ніколи не робить на цьому піару, адже кожен робить свою справу так, як може. Надіємось на повагу і взаєморозуміння з боку Сергія Дмитровича Притули. З повагою, Волинська обласна організація ВО «Батьківщина», - додали у волинському осередку партії Юлії Тимошенко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися