Луцькій маршрутці  № 3 змінили схему руху
Волинь

Луцькій маршрутці № 3 змінили схему руху

6 лютого 2019, 15:58
0
0
Сподобалось?
0

Автобусний  маршрут №3  змінив схему руху, зокрема,   в частині проїзду автобусів  вулицями Набережній, Шевченка, Чернишевського замість вулиці Ковельської. Про це інформує прес-служба міської ради.

 На сьогоднішньому засіданні виконкому начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Степанов зауважив, що у зв'язку з розірванням договору з ПрАТ “Луцьке АТП 10701” щодо перевезення пасажирів за автобусним маршрутом № 47, необхідно забезпечити доїзд мешканців району вулиці Чернишевського. Як вихід із ситуації, вирішено внести зміни у рух автобусів за маршрутом № 3 “Гаразджа (кладовище) – Госпіталь”.

 З 15 лютого вони курсуватимуть за маршрутом: у прямому та зворотному напрямках: Стефаника, Старицького, Ковельська, Чернишевського, Шевченка, Набережна, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі,  Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська, с.Гаразджа (кладовище) (місця міжзмінного відстою на вул.Стефаника та в с. Гаразджа біля кладовища (ворота №2).

Виникла необхідність  збільшити основний склад автобусів за маршрутом №3 — на дві одиниці (всього буде 12 автобусів).

Також збільшується кількість автобусів й за за маршрутом №31 “ТЦ “Слон” – с.Боголюби (філія обллікарні)” на три одиниці (всього буде 11 автобусів). Це робиться, аби лучани та гості міста могли нормально доїхати до філії обласної лікарні у селі Боголюби.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися