У патрульній поліції Волині прокоментували аварію за участі свого авто
Волинь

У патрульній поліції Волині прокоментували аварію за участі свого авто

19 грудня 2019, 14:56
0
0
Сподобалось?
0

Чи є провина патрульних у ДТП, яка трапилася 18 грудня у Луцьку, прокоментував начальник Управління патрульної поліції у Волинській області.

Про це йшлося під час пресконференції про роботу патрульної поліції за чотири роки 19 грудня у Луцьку, - передає ІА Волинські новини.

Як розповів начальник Управління патрульної поліції у Волинській області Андрій Крутень, під час ДТП, що трапилася за участю автомобіля патрульних 18 грудня у Луцьку, поліцейський автомобіль рухався на виклик з проблисковими маячками червоного кольору та звуковою сигналізацією, а водій іншої автівки не надав переваги у русі автомобілю патрульних. У результаті цього відбулося зіткнення, під час якого не було завдано шкоди життю та здоров’ю нікому з учасників автопригоди. Адміністративний протокол склали щодо винуватця ДТП. Отже, автопригода трапилася не з вини патрульних.

Керівник патрульної поліції Волині зазначив, що відверто говорять про те, що протягом чотирьох років за участю працівників поліції сталося 36 ДТП, з яких 7 – з вини працівників поліції. Винних осіб притягували до адміністративної відповідальності та дисциплінарної відповідальності, вони також відшкодовували завдані збитки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися