Під час творчої зустрічі
Волинь

Твори волинського письменника нікого не залишають байдужими

4 січня 2020, 14:44
0
0
Сподобалось?
0

– Творчість волинського письменника Євгена Хотимчука завжди викликає інтерес, – сказала ведуча зустрічі читачів з письменником Ольга Бичковська. – Його твори можуть подобатися, не подобатися, але вони нікого не залишають байдужими.

Саме ця теза була чи не найголовнішою під час творчої зустрічі Євгена Яковича з читачами у читальному залі Ковельської центральної районної бібліотеки минулого тижня. Особливий інтерес викликали новели, присвячені матері. Вони написані настільки тонко і майстерно, що у багатьох пробудили спомини про своїх рідних, близьких людей. На вечорі прозвучало оповідання «Три головки часнику». І одразу у кількох читачок на очах блиснули сльози, бо зачепило за живе проникливе слово письменника.

Розмова точилася також і навколо останніх книг Євгена Хотимчука «Калиновий щем», «Байструк», «Женила сина Катерина». У залі були люди, котрі уже читали ці твори, тож у них виникли питання до автора щодо окремих образів, цікавих деталей. А ще звучали народні пісні у виконанні місцевих самодіяльних артистів.

Загалом зустріч пройшла жваво завдяки головному організатору цього дійства Ользі Бичковській та директору Ковельської централізованої районної бібліотечної системи Галині Божик. А найперше – активності читачів.

Степан ПЕТРУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися