Лучанам перерахують січневі платіжки за опалення і гарячу воду
Волинь

Лучанам перерахують січневі платіжки за опалення і гарячу воду

30 січня 2020, 18:00
0
0
Сподобалось?
0

Знижка на послуги КП "Луцьктепло" за січень 2020 року буде більшою, ніж попередньо запланували.

Про це повідомляє пресслужба КП "Луцьктепло".

У зв’язку з тим, що НАК «Нафтогаз України» знизив ціну природного газу ДКП «Луцьктепло» здійснює перерахунок плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для всіх категорій споживачів із знижкою на16%. 

Для споживачів, помешкання яких не обладнані засобами комерційного обліку, знижку 16% застосують після врахування температурного коефіцієнту, тобто до нарахування за метр квадратний опалювальної площі.

Виходячи з попереднього Наказу ДКП «Луцьктепло» від 03.01.2020 №9, знижка для всіх категорій споживачів у січні мала складати 7%, однак через чергове зниження ціни природного газу постачальником знижку збільшили 16%.

Таким чином, у платіжках за січень лучани знову отримають менші суми до оплати за спожиті послуги. Проте рівень оплати за спожиті послуги за грудень складає 81%, а загальна заборгованість категорії населення станом на 1 січня 2020 року зросла до 161,3 млн. грн, що погіршує фінансову ситуацію на підприємстві.

Відтак, ДКП «Луцьктепло» звертається до споживачів з вимогою вчасно та в повному обсязі оплачувати рахунки за спожиті комунальні послуги.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися