На Волині під час рейду виявили майже 30 перевізників-нелегалів
Волинь

На Волині під час рейду виявили майже 30 перевізників-нелегалів

22 червня 2020, 20:01
0
1
Сподобалось?
1

На Волині з 9 по 18 червня проводили рейдові перевірки для виявлення перевізників-“нелегалів".

Зокрема, шукали тих перевізників, які надають послуги без відповідних дозвільних документів, пише пресслужба Волинської ОДА.

Так, за вказаний період шляхом проведення рейдових перевірок перевізників щодо дотримання ними законодавства про автомобільний транспорт в області виявили 26 перевізників-нелегалів. З них:

12 – це перевізники, що надавали послуги з перевезення пасажирів та їх багажу легковими автомобілями-таксі без дозвільних документів;

10 – перевізники, що надавали послуги з перевезення пасажирів легковими автомобілями на замовлення без дозвільних документів;

4 – перевізники, що надавали послуги з перевезення пасажирів автобусом на замовлення без дозвільних документів.

На вказаних перевізників склали 26 актів про порушення транспортного законодавства, відповідальність за які передбачає накладання адміністративно-господарських штрафів на загальну суму 44 тис. грн.

Також склали 12 протоколів про адміністративні порушення за ст. 164 КуПАП, які будуть передані до суду. У разі винесення судом рішень про застосування штрафів, сума фінансових санкцій становитиме від 204 до 408 тис. грн.

Здійснювали заходи посадові особи управління Укртрансбезпеки у Волинській області спільно з перевізниками, управлінням патрульної поліції у Волинській області та представниками Волинської ОДА.

Фото ілюстративне


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися