Фото ілюстративне
Волинь

Подробиці самогубства в ІТТ підозрюваного у педофілії волинянина

28 січня 2021, 19:36
1
0
Сподобалось?
0

Як «Вісник+К» повідомляв вчора, в ізоляторі тимчасового тримання у Ковелі повісився утримуваний чоловік, якого підозрювали у зґвалтуванні падчерки.

Як нам стало відомо з власних джерел, чоловік перебував у камері сам. І хоча приміщення знаходиться під цілодобовим наглядом, підозрюваний у педофілії знайшов можливість накласти на себе руки. Чоловік з підручних засобів зробив удавку, яку використав, залізши під нари.

Це відбувалося вночі. Але навіть у цю пору у камерах ІТТ включене світло. Тож «маневри» утримуваного можна було б помітити.

«Ковельська місцева прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом можливої службової недбалості працівників Ковельського ІТТ, що спричинила тяжкі наслідки (ч.2 ст. 367 КК України). В межах кримінального провадження, розслідування в якому провадитиме Територіальне управління ДБР у Львові, а процесуальне керівництво здійснюватиме галузевий відділ Волинської обласної прокуратури, буде надано оцінку діям правоохоронців», - зазначила в оіфіційному коментарі прес-секретар прокуратури Волинської області Наталка Мурахевич.

Вішальником є 43-річний волинянин, який скоїв злочин на Камінь-Каширщині й тривалий час переховувався від правосуддя. Його нещодавно затримали на Сумщині при спробі утекти в Росію. Після того чоловіка доставили на Волинь і, за рішенням суду, обрали запобажний захід – 60 діб тримання під вартою без можливості внесення застави. Підозрюваного у педофілії помістили в ІТТ у Ковелі, але пробув він тут зовсім недовго.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • пітунчик
    пітунчик

    і хрен з ним. ото втрата для суспільства

    28 січня 2021, 21:50
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися