У Луцьку відкрили соціальну їдальню
Волинь

У Луцьку відкрили соціальну їдальню

13 лютого 2022, 13:31
0
4
Сподобалось?
4

Волинська єпархія УПЦ відкрила у Луцьку соціальну їдальню для півтори сотні нужденних.

Про це повідомляє священник Валентин Марчук на своїй сторінці у Фейсбуку.

10 лютого, у Луцькому територіальному центрі соціального обслуговування відбулося відкриття соціальної їдальні. Відтепер щочетверга близько 150 людей зможуть отримати повноцінне харчування. І головне – що все це для них абсолютно безкоштовно.

Директор установи Галина Шатецька зауважила, що для закладу 150 обідів щотижня, а саме стільки видаватиме їдальня єпархії, – досить велика підтримка.

«Волинська єпархія весь час опікується сиротами, воїнами-афганцями, чорнобильцями, діти та людьми з інвалідністю. І ось ми продовжили цей соціальний проєкт. Це лише початок. Протягом року було організовано близько 80-ти акцій соціального напрямку, близько багато сімей отримали різну допомогу. Сотні сімей отримали продуктові набори, волонтери працюють з 20 громадськими соціальними організаціями, з онкохворими дітками. Господь сказав: «Що ви зробили ближньому, Мені ви зробили». Тому Церква і займається благодійною діяльністю. При співпраці з міською радою, особисто головою Ігорем Поліщуком, при сприянні котрого відбулось відкриття столової, ми будемо продовжувати творити добрі справи для блага лучан та волинян», – зауважив отець Валентин.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися