Повідомлені новини

У Ковелі відбулося віче

23 грудня 2014, 10:10
0
1
Сподобалось?
1

21 грудня більше сотні ковельчан зібралось на мітинг, організований новим керівником «Правого сектору» у Волинській області – Сергієм Дружиновичем. Ініціаторами також виступили комітет громадського спротиву, «Майдан гідності» та ковельський «Автомайдан». Причиною збору віче було обурення місцевих жителів щодо діяльності міського голови Олега Кіндера.

Спочатку усі небайдужі, котрі прийшли, заспівали національний гімн. Ведучий – Сергій Дружинович, наголосив, що саме ми обираємо владу, тому і відповідаємо за неї. Але треба і якось впливати на її роботу. «Ми маємо контролювати діючу владу, –  промовив Сергій Олександрович, – Вони всі мають бути покарані за свої злочини, які вони скоїли».

На жаль, діючий міський голова Олег Кіндер вкотре проігнорував звернення і невдоволення мешканців. Зате на віче були присутні: екс-мер Ковеля – Сергій Кошарук, кореспондент «Вільної думки» – Микола Силюк, активіст ВГО «Комітет громадського спротиву» – Микола Печенюк, голова Ковельського міського відділення всеукраїнського об’єднання ветеранів – Василь Крецул, директор МПП «Колос» – Микола Матвійчук, поет Яків Лавренко, котрі виступили, обґрунтувавши свою позицію та критикуючи місцеву владу. Та скарги надходили не тільки в адресу Кіндера. Деякі жителі «накинулись» на Сергія Кошарука, обвинувативши його у тому, що той сам нічого не зробив для міста, не збудувавши жодного будинку.

Активісти, котрі прийшли, прийняли звернення до міської та районної рад, міліції, прокуратури і навіть до СБУ, закликаючи до діалогу з громадою. Загалом, віче не пройшло марно. Проблемні питання будуть вирішуватись далі, починаючи з 27 грудня ц.р. за рішенням більшості, а може й усієї громади.  


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися