Колагенові креми: переваги, вибір, використання
Актуально

Колагенові креми: переваги, вибір, використання

9 червня 2023, 16:17
0
0
Сподобалось?
0

У молодому віці колаген ( білок) виробляється організмом самостійно в необхідній кількості. З віком його вироблення зменшується, що й зумовлює значною мірою старіння шкіри та втрату її еластичності. Омолоджувальні креми для обличчя на основі колагену користуються дедалі більшою популярністю завдяки своїй високій ефективності та безпечності. В основі професійних кремів, таких як Dr. Spiller, лежить колаген, який являє собою білок з омолоджуючими пептидами. Він сприяє підтяжці обвислого шкірного покриву й усуненню видимих вікових змін шкіри.

Омолоджувальні креми з колагеном: що це? Склад

Крем для шкіри з колагеном – це косметичний продукт без ароматизаторів, штучних барвників і консервантів, що підходить для всіх типів шкіри. Його можна використовувати як вдень, так і вночі. Завдяки мікрокристалічній формулі, крем миттєво поглинається, а розгладжувальний та омолоджуючий ефект відчувається практично відразу. Емульсія колагенового крему м'яко проникає в шкіру, забезпечуючи глибоке зволоження і ревіталізацію в будь-якому віці. Це пов'язано з активними речовинами, що містяться в ній. Основними інгредієнтами крему є:

  • висококонцентрований риб'ячий колаген та еластин;
  • білки;
  • макро i мікроелементи.

Колаген та еластин – незамінна комбінація для продовження молодості. Перший підтримує потрібний ступінь зволоженості шкіри, а еластин надає шкірі пружність та еластичність. При використанні крему з їх наявністю шкіра зволожується і уповільнює процеси старіння.

Як діють омолоджувальні креми для обличчя

Креми для обличчя з колагеном мають насамперед живильну і відновлювальну дію. Завдяки цьому їх застосування підвищує еластичність шкіри, робить її більш сяючою. Друга властивість, полягає в регулярному використанні, за якого будь-які зморшки можуть бути дрібнішими та менш помітними, а почервоніння шкіри може бути зменшено. Звісно, не можна забувати про одну з найважливіших особливостей колагену. Це один з інгредієнтів, який дуже ефективно гальмує процес старіння і, як один з небагатьох, не тільки запобігає утворенню зморшок, а й фактично зменшує їх. Колаген, що міститься в кремах, також сприяє зволоженню шкіри. Це тому, що він утворює шар, який обмежує втрату води з тканин. Завдяки цьому він також посилює ефективність будь-яких косметичних засобів із сильними зволожувальними властивостями. Це такі інгредієнти, як гіалуронова кислота.

Переваги кремів з колагеном для шкіри

Колагенові креми дуже популярні в індустрії краси. Служать вони для зміцнення шкіри та поповнення втрати природного білка. Вони допомагають відновити пружність шкіри обличчя, шиї або навколо очей. Рекомендують їх людям старше 30 років, які хочуть запобігти старінню і забезпечити молодий вигляд. Основні переваги омолоджувальних кремів для обличчя на основі колагену полягають у наступному:

  • стимулювання вироблення природного колагену організмом, що сприяє природному омолодженню шкіри.
  • уповільнення процесів старіння епідермісу і дерми на клітинному рівні;
  • ефективне і глибоке зволоження;
  • підвищення еластичності, пружності та щільності верхнього шару шкіри;
  • значне усунення вікової пігментації;
  • розгладження мімічних і вікових складок і зморшок;
  • профілактика птозу тканин обличчя;
  • доступна вартість порівняно з салонними процедурами;
  • засоби для різних типів шкіри та віку.

На що звернути увагу при виборі кремів з колагеном

На прилавках магазинів представлено безліч косметичних засобів з колагеном. У багатьох випадках вміст білка в них є всього лише маркетинговим ходом. Колагеновий крем для обличчя має відповідати певним характеристикам, щоб була ефективність від його використання. Чим простіший його склад, тим краще. Колаген має бути в ньому основним інгредієнтом, а не доповненням. Найкраще вибрати косметику, яка крім чистого риб'ячого колагену містить еластин і молочну кислоту. Хороший крем для обличчя з колагеном не повинен містити непотрібних, часто синтетичних наповнювачів, таких як мінеральні олії, силікони і консерванти – наприклад, парабени. Що менше непотрібних добавок, то краща дія крему, а отже, менший ризик алергії та подразнення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися