Овочевий салат з огірком, болгарським перцем, гострою заправкою
Україна

Овочевий салат з огірком, болгарським перцем, гострою заправкою

26 квітня, 12:23
0
0
Сподобалось?
0

Хрумкий салат із огірка, солодкого перцю та моркви, а заправка із соєвого соусу, часнику, оливкової олії та лимонного соку зробить смак страви пікантним.

Інгредієнти

  • огірок свіжий 1 шт.
  • перець солодкий 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • часник 1 зубчик
  • соєвий соус 1,5 ст. л.
  • цукор 0,5 ч. л.
  • лимонний сік 1 ч. л.
  • олія оливкова 2 ст. л.
  • перець чорний мелений
  • сіль
  • насіння кунжуту 2 ч. л.

Насіння кунжуту обсмажте на сухій сковороді до золотистого кольору.

Овочі вимийте. Моркву очистіть, а у перцю видаліть насіння. Моркву натріть на тертці для корейської моркви. Огірок та перець наріжте тонкою соломкою. З'єднайте всі овочі.

Для заправки в мисці змішайте соєвий соус, цукор, чорний мелений перець, лимонний сік, оливкову олію, часник, видавлений через прес, і сіль. Перемішайте. З'єднайте з овочами, знову перемішайте.

Викладіть у салатник і посипте обсмаженим кунжутом.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися