У Дніпропетровську терористи хотіли підірвати міст
Кримінал

У Дніпропетровську терористи хотіли підірвати міст

24 травня 2014, 11:11
0
0
Сподобалось?
0

Служба безпеки України знешкодила проросійську радикальну організацію, яка готувала диверсії та терористичні акти на Дніпропетровщині. Затримано п'ятьох активістів «Слов'янського братства України», які з метою дестабілізації ситуації в регіоні планували знищувати об'єкти життєво важливої інфраструктури, зокрема збиралися підірвати міст через річку Вовча для перешкоджання пересування армійських підрозділів.

Крім того встановлено, що зловмисники готувалися труїти українських військовослужбовців на блокпостах з боку Донецької області для відкриття «коридору» для озброєних бойовиків.

Диверсанти залучали місцевих мешканців до так званого «Руху опору у Павлограді» та пропагували сепаратистські ідеї серед населення.

Під час санкціонованих обшуків у затриманих вилучили вибухові речовини - тротил, амоніт, громоніт. Вилучено також три одиниці вогнепальної зброї з набоями до неї, проросійську сепаратистську літературу, символіку «Донецької народної республіки» (календарі, прапори, георгіївські стрічки тощо), комп'ютерну техніку та матеріали, що свідчать про протиправну діяльність зловмисників.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися